Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jamie Carragher: “ Η Liverpool έπρεπε να αγοράσει τον Alisson “

Jamie Carragher: “ Η Liverpool έπρεπε να αγοράσει τον Alisson “

Έχασε την δουλειά του ο Carra.

Την πρώτη του εμφάνιση στο Anfield με τη φανέλα των Reds έκανε χθες ο Alisson Becker και ο Jamie Carragher εξήγησε στο Sky Sports,  γιατί έπρεπε η Liverpool να αγοράσει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

“ Η αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα τους έχει βοηθήσει όλους σε μεγάλο βαθμό. ”

“ Όλα αυτά που έγιναν στον τελικό του Champions League με τον Loris Karius ήταν πολύ απογοητευτικά για τους φιλάθλους. Όλοι έχουμε βρεθεί σε άσχημα παιχνίδια, όμως ως παίκτες και ξέρουμε πως είναι. Δυστυχώς θα μείνει στην μνήμη του κόσμου για αρκετό καιρό. ”

“ Ελπίζουμε, πως θα γίνει ένας σπουδαίος τερματοφύλακας στη Liverpool και θα τον θυμάται ο κόσμος. Η αλλαγή αυτή έπρεπε να γίνει, διότι δεν θα υπήρχε πίστη στη Liverpool, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα αν δεν προχώραγε σε αλλαγή σε αυτή τη θέση. ”

Όσο για τον ίδιο τον Alisson :

“ Ήταν καλή η τιμή- ένα ποσό ρεκόρ για τερματοφύλακα. Όταν πληρώνεις αυτό το ποσό περιμενείς και έναν κορυφαίο τερματοφύλακα. Θα είναι νέος στην Premier League και θα δούμε το πως θα προσαρμοστεί.”

“ Μοιάζει καλός και άνετος με τη μπάλα και αυτό είναι ότι ακριβώς ζητάει ο Klopp. Έπρεπε να βελτιώσει κάποια σημεία, όμως φαίνεται πως το έχει κάνει. Για την ώρα η Liverpool μοιάζει η πιο δυνατή. ”

Έπρεπε να πάρει τον Alisson η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com